2015. szeptember 25., péntek

PASZULYFŐZELÉK SÜLT SZALLONÁVAL




Hozzavalok 

  • 50 dkg szaraz paszuly
  • 3-4 cikk fokhagyma
  • so,bors, piros paprika
  • 1  kanál paradicsompaszta
  • 1 kanál liszt
  • 4-5 evőkanál étolaj

Elkeszites

A paszulyt puhara fozzuk
Rántást keszitunk a lisztbol , es az olajbol...ne legyen nagyon barna
Levesszuk a tuzrol es hozzatesszuk a piros paprikat, a paradicsompasztát, es csomomentesre keverjuk keves hideg vizzel
A paszulyhoz adjuk a préselt fokhagymat, a paprikas-paradicsomos rantast, allando keveres mellett,hogy ne legyen csomos
Izles szerint fuszerezzuk, es lassu tuzon fozzuk még néhany percet, kozben megkeverjuk,hogy ne suljon az edeny aljara...
En sult szalonnaval talaltam...es kevés felszeletelt hagymat is sutottem melléje....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése