Hozzavalok
- 1 kozepes karfiol
- 1 kis fej hagyma
- 2 szal sargarepa
- so,feher bors
- 1 darab leveskocka
- 1 nagy doboz tejfol
- 1 lapos evokanal liszt
- olaj
Elkeszites
A hagymat aprora vagtam,es keves olajon uvegesre paroltam
Utana tettem a felkockazott sargarepat
Egyutt paroltam nehany percig
Felontottem annyi vizzel amennyi levest akarunk kesziteni, es fuszereztem,so, bors,leveskocka
Amikor a sargarepa kezdett puhulni, akkor hozzatettem a cikkekre szedett karfiolt es keszre foztem
A lisztet simara kevertem keves vizzel, es hozzaadtam a tejfolt
A levest felrehuztam a tuzrol, es ovatosan belecsorgattam a tejfolos ereszteket
Par pillanatig meg hagytam lassu tuzon,utana lezartam a tuzet alatta
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése