2015. május 20., szerda

PARADICSOMOS ZÖLDBORSÓFŐZELÉK


Hozzavalok


  • 40 dkg  zöldborsó (fagyasztott)
  • 1 kis fej hagyma
  • 1 evokanal suritett paradicsom
  • so,bors
  • cukor (izles szerint)
  • olaj
  • 1 evokanal liszt

Elkeszites


A zoldborsot enyhen sos vizben meglobbantottam, utana leszurtem
A hagymat aprora vagtam, es keves olajon megparoltam
Hozza adtam a zolsborsot, felontottem keves vizzel, es puhara paroltam
Amikor megpuhult,beleszortam a lisztet,vizzel potoltam (annyi vizet adunk hozza, amennyire surure akarjuk a fozeleket)
Utana hozza kevertem a suritett paradicsomot
Fuszereztem, soval,borssal,cukorral, es osszefoztem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése